Обрати сторінку

Бондаренко (Головенько) Віта Віталіївна

Бондаренко (Головенько) Віта Віталіївна

асистент кафедри англійської філології Донецького національного університету імені Василя Стуса

GOOGLE SCHOLAR: https://scholar.google.com/citations?user=nO2r0-QAAAAJ&hl=uk

ORCID: https://orcid.org/0000-0002-5601-9574

У 2021 році з відзнакою закінчила Донецький національний університет імені Василя Стуса за спеціальністю «Германські мови та літератури (переклад включно) перша – англійська» та здобула кваліфікацію магістра філології.

Членкиня Всеукраїнської Асоціації з мовного тестування та оцінювання (ВУАМТО).

Наукові публікації: 

1. Залужна О. О., Головенько В. В. Особливості генези та функціонування синестетичної метафори в оглядах українських страв та продуктів харчування (на матеріалі YouTube відео англійськомовних блогерів). Типологія мовних значень у діахронічному та зіставному аспектах. 2019. Вип. 38. С. 62–73.

2.Головенько В. В. Густативні прикметники з «прозорим» еталоном. Англійська мова у міждисциплінарному контексті безперервної освіти. Кам’янець-Подільський: Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2019. С. 68–71.

3. Головенько В. В. Семантичні особливості оцінної сенсорної лексики в оглядах українських страв та продуктів харчування (на матеріалі YouTube відео англомовних блогерів). Вісник студентського наукового товариства ДонНУ імені Василя Стуса. Вінниця, 2019. Вип. 11. С. 98–103.

4. Головенько В. В. Густативна лексика та її місце в лексичній системі англійської мови. Зіставне вивчення германських, романських і слов’янських мов і літератур : 11–12 квіт. 2019 р. : матеріали. Вінниця, 2019. С. 31–34.

5. Головенько В. В. Особливості вживання оказіоналізмів в оглядах українських страва та продуктів харчування (на матеріалі YouTube відео англійськомовних блогерів). Вісник студентського наукового товариства ДонНУ імені Василя Стуса. Вінниця, 2020. Вип. 12. С. 130–135.

6. Головенько В. В. Візуальний модус перцепції в оглядах українських страва та продуктів харчування (на матеріалі YouTube відео англійськомовних блогерів. Зіставне вивчення германських, романських і слов’янських мов і літератур : 12–13 квіт. 2020 р. : матеріали. Вінниця, 2020. С. 66–69.

7. Залужна О. О., Головенько В. В. Гендерні аспекти вербалізації модусів перцепції в англійськомовному YouTube дискурсі (на матеріалі відеооглядів українських страв та продуктів харчування). Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Tendances scientifiques de la recherche fondamentale et appliquée» (30 жовтня 2020 р.). Страсбург (FRA), 2020. С. 73–76.

8. Залужна О. О., Головенько В. В. Гендерні аспекти синестетичної метафори в межах англійськомовного YouTube дискурсу. Англійська мова у міждисциплінарному контексті безперервної освіти. Кам’янець-Подільський: Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2021. С. 100–104.

9. Головенько В. В. Гендерні аспекти вербалізації полімодальності перцептивного процесу в англійськомовному YouTube-дискурсі. Зіставне вивчення германських, романських і слов’янських мов і літератур : 12–13 квіт. 2021 р. : матеріали. Вінниця, 2021. С. 20–23.

10. Залужна О. О., Головенько В. В. Гендерна парадигма вживання оказіоналізмів в оглядах українських страв та продуктів харчування (на матеріалі YouTube відео англійськомовних блогерів). Матеріали Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції «Навчання і викладання у цифровому форматі в контексті наукової доброчесності у багатомовному світі. Digitales Lernen und Lehren im Kontext der wissenschaftlichen Redlichkeit in der Mehrsprachigkeit» (2-3 грудня 2022 р.). Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2022. С. 41–44.